1 Follower
24 Ich folge
ishockeytrojase

Billiga Ishockey Tröja på nätet.

Ishockey Tröja

Här är historien om hur han övervann oddsen och fick ett NHL-kontrakt

Det är självklart tråkigt, säger Landeskog i Reebok NHL Tröjor-timmen. Jag har kommit bra överens med honom och det har varit lätt att jobba med honom.Efter tryouten i Mora sa de att jag skulle komma in direkt.Det var lite skillnad att flytta till Anaheim, lite lugnare livsstil och lite mer hockeytänk skulle jag säga, från fans och framförallt från media.  

Då man inte kan buda över varandra har klubbarna i stället använt andra argument för att locka den amerikanske vänsterforwarden till just sin organisation.Han vann även 2016 Stanley Cup Tröja med Carolina 2006.

Samtidigt litar jag på att Joe Sakic och ägarna kommer att hitta en fullt bra coach som kommer att ta oss långt i framtiden.Då blev jag otroligt glad, på samma sätt som jag blev nu.Det blev ingen poängmässigt lyckad sejour i Anaheim. ”Bara” fyra mål och totalt tolv poäng på 43 matcher.